Verzendkosten & Tracking

Verzendmethode

We gebruiken een verscheidenheid van vervoerders. Afhankelijk van uw bestelling hoeveelheid en het verzendadres. Beloof je van veilige scheepvaart en de juiste items. Deze omvatten:. FedEx, UPS en DHL

Levertijd

algemeen zal het 4-6 werkdagen te leveren aan uw deur.

Tracking

Moe van het gissen wanneer uw bestelling bezorgd? Wij sturen u het bijhouden van informatie wanneer uw bestelling is verzonden, zodat u in staat bent om te controleren op de voortgang. Het is de verantwoordelijkheid van de consument om de juiste verzendadres te garanderen / levering gegevens worden verstrekt via het online betaalsysteem. Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor het opnieuw verzenden bestellingen op onze kosten indien onjuiste gegevens zijn verstrekt.

Is mijn bestelling is nog niet verzonden?

Zodra uw bestelling is verzonden, zullen wij normaal gesproken sturen u een verzending melding met het tracking nummer via e-mail. Als alternatief kunt u in uw account inloggen op onze website, dan halen de tracking nummer om details

Moet ik betalen douanerechten en invoerbelastingen?

Nee, wij geen belastingen, BTW of andere verborgen kosten. U betaalt ons wat je ziet op de factuur, dat wil zeggen goederen subtotaal + verzendkosten (geen invoerrechten bevatten). Hieronder vindt u zo veel als je kunt over uw belastingen bij invoer in uw eigen land voor de aankoop van het item. Je moet betalen voor de invoerrechten in het geval dat zich voor bepaalde goederen, of u kunt zo vriendelijk ons ‚Äč‚Äčenkele suggesties over, we beloven ons best doen om u te helpen!

een item ontbreekt in mijn bestelling of een onjuist artikel.

Als je vond er iets ontbreekt in uw bestelling of ontvangen een verkeerde item, neem dan contact op met onze klantenservice op klantenservice . We zullen een re-levering van uw bestelling regelen dan zo snel als we kunnen.

Hoe gaat uw bezorgservice werk?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling te ontvangen wanneer u ze verwacht. In dat geval gebruiken we veilige en snelle verzending methoden om uw bestelling te leveren. Wij raden u heeft uw goederen geleverd aan een werkadres in plaats van een woonadres als onze koeriers leveren alleen tussen 9:00-5:00, want het is handtekening vereist bij ontvangst.

Wat als ik niet thuis ben wanneer u leveren?

leveringen gebeuren via onze gecontracteerde koeriers. Onze koeriers zijn signature-based en vereisen iemand aanwezig bij aflevering te zijn. Als u niet beschikbaar zijn, zal een contactkaart worden gelaten en je kunt zorgen voor een geschikte levertijd op uw vroegste gemak.

Copyright © 2020 www.tehran-farjam.com. Powered by Toms SaleRSS New Products Feed
footerbanner.jpg