Retourneren & Uitwisseling

rendement

Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw bestelling aan ons terug voor terugbetaling. Wij geloven dat om de best mogelijke online shopping ervaring. Wij nemen graag rendementen en uitwisselingen, als gevolg van kwaliteitsproblemen, binnen 7 dagen vanaf de datum waarop klanten ontvangen hun pakketten. Restitutie zal worden bijgeschreven op uw oorspronkelijke betaalmethode.

Let koopwaar moet ongedragen, in nieuwe staat en in de originele verpakking. De winst zal niet worden geaccepteerd als het artikel vertoont geen duidelijke tekenen van slijtage.

Verzending is niet gerestitueerd, behalve in gevallen waarin we een scheepvaart fout, zoals kwaliteitsproblemen, schade hebben gemaakt tijdens het transport, kleur / stijl / grootte fout. Wij behouden ons het recht voor om een bedrag in rekening te brengen over alle items terug om andere redenen items.

uitwisselingen

Indien u graag naar het item dat u hebt aangeschaft ruilen, neem dan contact op met onze cunstomer servicemedewerkers om het product terug te keren en een andere bestelling plaatsen. We zullen een terugbetaling af te geven aan uw oorspronkelijke betalingsmethode gebruikt nadat wij

ontvangst van uw terugkeer.

Als je bestelt een andere maat van hetzelfde item, en de prijs van het artikel is veranderd sinds u uw oorspronkelijke bestelling, zullen wij gelukkig zijn om de vorige prijs te eren. Laat het ons weten door contact met ons.

Vanwege de tijd die betrokken zijn bij de scheepvaart en het verwerken van uw terugkeer, raden wij het ​​plaatsen van een nieuwe bestelling meteen te zorgen voor het item dat u wilt is op voorraad. Beschikbaarheid van producten kan snel veranderen - als je wacht om een nieuwe bestelling te plaatsen tot na uw rendement is verwerkt, kan niets in uw oorspronkelijke bestelling niet meer beschikbaar

.
Copyright © 2020 www.tehran-farjam.com. Powered by Toms SaleRSS New Products Feed
footerbanner.jpg